Ben je tijdelijk op zoek naar een opslagplaats, trailer of slede? Dan kan je vanaf nu ook terecht bij Transport L. Van Bogaert. We verhuren niet alleen ons magazijn, maar ook onderdelen van onze trucks.

Magazijn in Hamme

In het industrieterrein Zwaarveld in Hamme beschikken we over een magazijn van 1.250 m² groot. Ben je op zoek naar stockageruimte voor je goederen in de regio Hamme? Contacteer ons dan en we bespreken de mogelijkheden. Het magazijn beschikt over 2 laadkaaien.

De magazijnruimte te huur in Hamme (Oost-Vlaanderen) bevindt zich in het industrieterrein Zwaarveld. Dé perfecte ligging voor leveringen over heel het Waasland. Het magazijn ligt aan de kantoren van Transport L. Van Bogaert. De opslagplaats is altijd vrij toegankelijk. Je kan dus op elk moment – dag en nacht, in de week en in het weekend – je opslagruimte betreden.

Het magazijn is 1.250 m² groot en perfect voor stockage van goederen of voor logistieke handeling. De opslagplaats kan volledig gehuurd worden, of je reserveert enkel ruimte voor het aantal m² dat jij nodig hebt. Er zijn 2 laadkaaien. Wat je warehousing-noden ook zijn, alles is bespreekbaar.

Magazijn in Gooik

Magazijn Gooik, Vlaams-Brabant, 1600m2

In Gooik vind je onze stockageplaats van 1.600 m² met 3 laadkaaien. Met z’n strategische ligging kunnen wij je goederenvoorraad efficiënt voor jou voorzien. Vertel ons meer over jouw warehousing-noden via onderstaande knop.

In Gooik, Vlaams-Brabant beschikken we over een magazijnopslag van 1.600 m². Het magazijn is gelegen in de Hoevestraat in Gooik, een centraal gelegen uitvalsbasis voor heel België, en is vlot bereikbaar. Je hebt doorlopende toegang tot je goederen in het magazijn. Dit is de perfecte uitvalsbasis voor verdeling in de regio Vlaams-Brabant. Er zijn 3 laadkaaien ter beschikking voor het leveren en ophalen van je materialen.

Jouw goederen worden zorgvuldig bewaard. Je kiest zelf of je het hele magazijn huurt, of slechts een deel van de beschikbare ruimte. Onze warehousing services staan ten dienste van jouw noden. Neem contact op voor concrete afspraken.

Trailer

Heb je een lading, maar niet de juiste trailer om die te vervoeren? Dan kan je een van onze trailers huren. Ze zijn geschikt voor bovenlading, zijlading, niet weerbestendige goederen en lossen met kraan/rolbrug. Vraag hieronder jouw offerte aan.

Afhankelijk van wat je juist wil transporteren, hebben we verschillende soorten trailers in de aanbieding, gaande van diepladers tot koelstransporttrailers. Contacteer ons gerust om de verschillende mogelijkheden te ontdekken.

This truck brings luck

Volg ons op Facebook

Transport L. Van Bogaert

1 day 6 hours ago

#VlootVerklaard: Plateauwagen. Transport met een plateauwagen. Voor ons is het dagelijkse kost en dat weten onze klanten maar al te goed. Ze doen dan ook