In november verscheen volgend artikel over LVB in VOKA, vakblad van het Vlaams Netwerk voor Ondernemingen.

Al 80 jaar lang heeft Transport Van Bogaert haar vestiging in de Drapstraat in Hamme. In 1935 richtte Leon Van Bogaert de zaak op, Frans en Leona Malfliet-Van Bogaert bouwden ze verder uit. Nu het bedrijf 80 jaar bestaat, tekende huidige zaakvoerder Bart Malfliet voor een terrein van 13.000 m² in het Zwaarveld in Hamme.

Transport Van Bogaert beschikt daar over een magazijn van 1.250 m² met twee laadkaaien. Het bedrijf kan zo een extra service aanbieden aan huidige en/of potentiële klanten: opslag of goederenbehandeling in zijn ruime betekenis.

Van Bogaert investeerde onlangs ook in drie inladers van Faymonville voor het vervoer van hoge goederen. Deze opleggers worden ingezet voor het vervoer van prefabelementen uit de nieuwe productiehal van de firma Cordeel.

Naast het ‘gewone’ transport van palletgoederen, specialiseert Van Bogaert zich ook in uitzonderlijk transport. De firma beschikt over permanente vergunningen tot 4,25 meter breedte, 4,30 meter hoogte en 26 meter lengte voor België.

De onderneming zal nog verder investeren in gebouwen en in nieuwe milieuvriendelijke vrachtwagens met euro-6 motor, met het oog op de kilometerheffing.

lvb-voka