Al 88 jaar is Transport L. Van Bogaert (LVB) uit Hamme een vaste waarde in de Belgische transportsector. En de ambitie blijft groot. Daarom besliste het bedrijf om een samenwerking aan te gaan met Van Snick-Evens te Gooik. LVB wordt hoofdaandeelhouder met Bart Malfliet als gedelegeerd bestuurder. Van Snick-Evens is een familiebedrijf dat sinds 1959 werkt in nationaal en internationaal transport. Gedelegeerd bestuurder Bart Malfliet zag groeikansen in deze samenwerking.

Bart Malfliet: “Wij willen bij LVB altijd blijven zoeken naar nieuwe opportuniteiten. Van Snick-Evens is een gekende speler in Vlaams-Brabant. Ik geloof dat onze samenwerking voor beide partijen groeikansen met zich meebrengt. Wij kunnen onze gezamenlijke ervaring gebruiken om Van Snick-Evens terug op een niveau hoger te brengen. Door deze diversificatie kan LVB nu ook koeltransport aanbieden. Een win-win! Bovendien is de ligging van Van Snick-Evens een grote troef. Zo hebben we voor onze chauffeurs en klanten een extra uitvalsbasis om onze transporten te organiseren.”

Eddy Van Snick: “Mijn pensioen staat voor de deur en met Bart en LVB vonden we een uitstekende opvolger en partner. LVB heeft dezelfde ingesteldheid om de klant optimaal te bedienen.”

Eric Van Snick: “Uiteraard staan wij als bestuurders nog elke dag ter beschikking en ten dienste van onze klanten. Op deze wijze zet het levenswerk van wijlen Maurice zich verder.”

Nieuwsartikels:

Editie Pajot

Transport Media

Transport Media FR

Ninof Media

Waaskrant

Nieuwsblad

Made in Oost-Vlaanderen

Flows

Persinfo.org

v.l.n.r. Eric Van Snick, Bart Malfliet en Eddy Van Snick